Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn de ideale oplossing als u weinig onderhoud aan uw woning wenst en de woning in blijvende conditie wilt houden. Deze behouden hun uitstraling doordat ze geen last hebben van weersinvloeden. Houten kozijnen daarentegen gaan er onverzorgd uitzien als je verzuimt om ze regelmatig te schilderen. Het onderhoud van de kunststof variant is minimaal. Slechts één keer in de vier jaar controleert u alle draaiende delen en de rubbers en reinigt u de ventilatieroosters en waterafvoer. Een kunststof voordeur stel je eens in de zes jaar opnieuw af. Komt u zelf niet aan deze werkzaamheden toe, wij hebben een speciaal onderhoudscontract om uw vensterramen in topconditie te houden. Daarnaast hoeft u ze enkel periodiek schoon te maken.

Prijs kunststof kozijnen

De levensduur van kunststof kozijnen is oneindig. Zou je hem, bij wijze van spreken,  in de grond begraven, dan ziet hij er na 25 jaar nog spic en span uit. Een houten kozijn daarentegen zou deels vergaan zijn. De investeringskosten van kunststof vensterramen zijn vergelijkbaar met die gemaakt van hardhout terwijl u er meer voordeel van heeft.

Kozijn reparatie van hout naar kunststof

Is uw houten kozijn rot of defect? U kunt het zelf herstellen of laten doen door een professional, maar een kozijn reparatie is in veel gevallen geen duurzame oplossing. Binnen enkele jaren doet hetzelfde probleem zich immers opnieuw voor. In die gevallen kunt u er vaak beter voor kiezen om uw houten kozijn te laten vervangen door een kunststof kozijn.

Kunststof kozijnen kennen namelijk een extreem lange levensduur. Praktisch oneindig zelfs en dus komt er nagenoeg nooit een kozijn reparatie aan te pas. De kozijnen zijn bestand tegen allerlei weersinvloeden en zijn kleurvast. Dat betekent dat ze hun uitstraling ontzettend lang behouden, in tegenstelling tot houten kozijnen die vaak opnieuw geschilderd dienen te worden. Kunststof kozijnen kennen amper onderhoud.

Uw kozijn laten repareren?

Kortom, wilt u uw (houten) kozijn laten repareren? En dan volgend jaar misschien weer?  Denk dan eens aan kunststof zelfs aluminium kozijnen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, laat u verrassen door de onderhoudsvrije alternatieven en bespaar uiteindelijk op een dure kozijn reparatie!

Prijzen

Investeren in kunststof kozijnen kost nagenoeg evenveel als het laten plaatsen van hardhouten kozijnen en dan heeft u er ook nog minder onderhoud aan. Hoeveel het precies gaat kosten is uiteraard afhankelijk van het oppervlak. We maken daarom graag voor u een offerte op maat. En dat niet alleen, want we maken ook onze kozijnen op maat.

Waarom A-Lux?

A-Lux beschikt over een eigen fabriek waar zij al het voorbereidend werk kan uitvoeren. Omdat we zelf komen opmeten en het kozijn op maat maken is de kans op fouten nihil en kunnen we het kozijn vakkundig en snel plaatsen. U heeft dus amper last van de werkzaamheden. Daarnaast produceren wij onze kozijnen in wel 32 kleuren of zelfs met een houtnerf structuur. We werken in principe door heel Nederland, maar zijn vooral actief in de regio’s Arnhem, Nijmegen en Doetinchem. Neem contact met ons op of kom langs in aan het Vergun 7 in Westervoort!

Wilt u meer over A-Lux kunststof kozijnen weten? Neem dan contact met ons op.

A-Lux in Westervoort is expert op het gebied van kunststof kozijnen, schuifpuien en dakkapellen. Hierbij behorende producten als zonwering, rolluiken,  gevelbekleding maar ook  dakramen zijn belangrijke producten welke passend en op esthetisch wijze gecombineerd worden.
De beste kwaliteit isolatieglas met HV7 Kunststof Kozijnen  worden vakkundig met aansluitende maatvoering geplaatst waarbij  speciale aandacht voor de afwerking en isolatie-aansluiting vanzelfsprekend is.
Dakkapellen integreren in een bestaand dak, wel of niet met individuele afwerking, A-Lux is uw expert.
Uw wens is ons uitgangspunt.
In onze fabriek produceren we op maat naar uw wens.
Snel, vakkundig en maatwerk.

 

contact
Het Vergun 7

6931KC Westervoort

026 – 311 74 73
Email ons

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:00
Zaterdag op afspraak

Bel of mail me terug